Vrouw wordt 10 jaar lang opgesloten, verkr*cht en m*shandeld in deze schuilkelder – Check de beelden.


Voordat je begint met lezen, druk op like!

Een Italiaan heeft 10 jaar lang een Roemeense verpleegster in een kelder opgesloten, om haar te gebruiken als slaaf. Dit verhaal is echt krankzinnig, hoe kan hij zoiets doen. Die man is psychisch niet in orde.

Maria werd 22 jaar geleden ontvoerd, verkracht en gemarteld door Giordano. Zij was in die tijd twee keer zwanger geworden door hem. Alleen heeft hij het tot beide keren een abortus laten komen. De eerste keer trapte hij keihard in haar buik, de tweede keer door zelf aan de slag te gaan met een scalpel en lepel. Wat bezielt zo’n vent nou, dit is echt krankzinnig. Hij werd uiteindelijk veroordeeld tot vijf jaar cel, maar kwam al eerder vrij. Maar hij kwam toch weer in de problemen. Zijn vrouw kwam te overlijden en hij ging weer onwijs de fout in.

Hij had weer een vrouw gelokt, hij zou voor haar zorgen en onderdak bieden. Dit was natuurlijk een list, want hij sloot haar uiteindelijk op in een kelder. Ze zat vastgebonden en werd geslagen met een metalen staaf. Ze beviel van twee kinderen, een jongen van 9 jaar nu en een meisje van 3 jaar.

De kinderen moesten toekijken hoe Giordano hun moeder misbruikte, als ze weigerde dan kregen zij zelf een pak slaag. Hij kon al die tijd ongestoord zijn gang gaan. Totdat hij tijdens een verkeerscontrole werd aangehouden, agenten merkten op dat er een verwaarloosde jongen zitten en wou graag zijn moeder spreken. Ze zijn bevrijdt en wonen nu op een geheime locatie.

Bekijk de beelden in de volgende video:

Vond je dit filmpje leuk? Druk dan op like!

Reageren
(24 keer bekeken, waarvan 1 keer vandaag)

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.

Welkom Lieve Kijker!

Wij wensen je veel plezier op onze website en met het bekijken van de filmpjes. 🙂

Vriendelijke groet,
Team Yas