Zij krijg iedere maand 2900 euro om helemaal niks te doen.. Al 15 jaar lang!


Voordat je begint met lezen, druk op like!

Iedereen zou van dit salaris dromen, en dit krijg je terwijl je niks hoeft te doen. Deze vrouw heeft het goed voor elkaar, slapend rijk worden noemen we dat. Eigenlijk best bizar dat dit bestaat.

Dominique vertelt in een openhartig interview wat haar nettoloon is, dit al 15 jaar lang. En dit krijgt zij maandelijks terwijl zij niks doet. Ze liep in 2000 een baan mis als manager, en ze werd tijdelijk overgeplaatst naar de provinciale bibliotheek van Namen. De eerste vijf jaar van haar ‘noodgedwongen activiteit’ viel haar erg zwaar.

“Het heeft me de volle vijf jaar gekost om me aan te passen aan de situatie”, getuigde ze zondag in de Franstalige Belgische zender. “Ik heb een salaris om jaloers op te zijn, dat geef ik toe”, klonk het. “Maar de schaamte ie ik al vijftien jaar voel, is onmetelijk. Ik voel me al jaren heel erg vernederd. Het is erg moeilijk geweest voor mij.”

Ze kreeg de vraag waarom ze dan geen ontslag neemt, zei ze dat zoiets nu onmogelijk is. “Ik sta aan het hoofd van een gezin. Ik ben de enige die het eten op tafel moet brengen. Ik heb gewoon geen kracht, geen energie en geen zelfvertrouwen meer.” Jean-Marc de voorzitter van het provinciaal college, vertelde dat Dominique al meerdere banen heeft aangeboden gekregen maar weigerde. Volgens Dominique was dit maar een aanbieding die zij heeft gekregen tot nu toe. En dit kwam niet overeen met haar capaciteiten. “Ik heb geen politieke wetenschappen gestudeerd om koffie in te schenken tijdens vergaderingen”. Ze kunnen haar ook niet ontslaan, en ze heeft 15 jaar geleden haar laatste evaluatie gehad. Bizar hoe dit zo heeft kunnen gebeuren.

Bekijk ook deze video:

Vond je dit filmpje leuk? Druk dan op like!

Reageren
(1.438 keer bekeken, waarvan 1 keer vandaag)

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.

Welkom Lieve Kijker!

Wij wensen je veel plezier op onze website en met het bekijken van de filmpjes. 🙂

Vriendelijke groet,
Team Yas