Vreselijk/Levensgevaarlijk nieuws voor misdaadjournalist John van den Heuvel – Wij leven met je mee.


Voordat je begint met lezen, druk op like!

Er is een onderzoek gestart naar de bedreigingen die John van den Heuvel heeft gekregen. Hij heeft onlangs aangifte gedaan tegen een motorbende. Was dit nou wel zo verstandig om te doen?

De politie heeft laten weten aanwijzingen te hebben dat de bedreigingen inderdaad uit de omgeving komen van de motorbende. Er is een behoorlijk geldbedrag op zijn hoofd gezet zijn. De bedreigingen die hij ondervindt worden erg serieus genomen door de politie. Hopelijk krijg John van den Heuvel nu 24/7 bescherming zodat hem en zijn gezin niks kan overkomen. Het lijkt mij verschrikkelijk dat er zoiets gebeurd in je leven. Nu is dit niet de eerste keer dat John bedreigd wordt. Dit is nou het risico van zijn vak.

De politie heeft de drie leidingen opgeroepen van de beweging om “hun verantwoordelijkheid te nemen en een einde te maken aan de bedreiging. Journalisten moeten ongestoord hun werk kunnen doen zonder dat zij daar op een dergelijke ernstige wijze in belemmerd worden”.

Het is nu afwachten welke arrestaties hier uit voort komen. Zodat John uiteindelijk weer normaal over straat kan lopen, zonder dat hij 24/7 bewaking om zich heen heeft. Hij wilt zijn normale leventje gewoon weer terug. Ook al is hij dit gewend.

Bekijk de beelden in de volgende video:

Vond je dit filmpje leuk? Druk dan op like!

Reageren
(29 keer bekeken, waarvan 1 keer vandaag)

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.

Welkom Lieve Kijker!

Wij wensen je veel plezier op onze website en met het bekijken van de filmpjes. 🙂

Vriendelijke groet,
Team Yas