Hij legt uit waarom zijn vrouw haar hand in zijn overhemd steekt en laat iedereen in tranen achter.


Voordat je begint met lezen, druk op like!

Het huwelijk gaat niet alleen over zonneschijn en rozengeur, dat is gewoon bullshit. En als iemand zegt dat alles goed is, geloof mij maar zij hebben ook echt weleens ruzie met elkaar. Dat is gewoon normaal in een goed huwelijk, het kan niet altijd goed gaan.

Dit is een verhaal van een stel die in Amerika wonen, zij zijn al meer dan 50 jaar getrouwd. Maar enkele jaren geleden begon de vrouw achteruit te gaan met haar geest. In plaatst van dat hij zijn geliefde verlaat, kiest hij ervoor om voor haar te zorgen. Lees het verhaal hieronder:

“Ik was negentien. Zij was zestien. Onze afspraakjes waren gewoonlijk op zondag. We deden eigenlijk niet zo veel. We waren conservatief. Ik was boer. We waren niet van die swingende soort mensen. Maar elk afspraakje was wat knuffelig. Toen nam ze me mee naar haar eindexamenbal. Het was maar tien mijl hier vandaan-in Richmond.

Ik was de enige daar zonder smoking. Al die stadsmensen wisten niet zo goed wat ze met me aan moesten. Ik kan je niet zeggen wanneer we verliefd op elkaar werden. Ik kan je zelfs niet vertellen wanneer ik haar ten huwelijk vroeg. Het was gewoon natuurlijk. Ik denk dat we gewoon in de auto zaten en ik haar de ring gaf. Ik heb geen grote momenten om te delen. We waren eenvoudige mensen. Het waren toen allemaal gelukkige tijden.”

Het leven was goed voor het Koppel, totdat hij op een dag merkte dat er duidelijk iets mis was…. “We vierden onze 50e huwelijksdag in Branson, Missouri. Op weg terug naar huis bleef ze maar zeggen dat we de verkeerde kant uit reden. Ze was erg vasthoudend. Ik ging niet tegen haar in. Ik liet haar ons steeds maar weer omdraaien omdat ik wist we uiteindelijk wel op de hoofdweg terug naar Michigan zouden komen. Toen wist ik het. Haar vader had dementia. Zijn vader rook. Dus ik wist wat er aan de hand was. Al snel begon ze namen te vergeten. Toen het echt erg begon te worden, wilde ze weglopen. Ze probeerde altijd het huis uit te komen. Ik moest voor de deur gaan liggen om te voorkomen dat ze ervan door ging.

LEES VERDER OP DE VOLGENDE PAGINA!

Vorige1 van 2

Vond je dit filmpje leuk? Druk dan op like!

Reageren
(1.247 keer bekeken, waarvan 1 keer vandaag)

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.

Welkom Lieve Kijker!

Wij wensen je veel plezier op onze website en met het bekijken van de filmpjes. 🙂

Vriendelijke groet,
Team Yas