Hij stopt een paperclip in zijn iPhone en het resultaat is overweldigend – DIT is wat er gebeurt.


Voordat je begint met lezen, druk op like!

Wij van Bright Side zijn druk bezig geweest met het zoeken naar de beste tips en trucs om uw dagelijks leven te vereenvoudigen en te verbeteren. Hier is een geweldige lijst met 20 life-hacks waarmee je snel je kleding kunt drogen, je schoenen waterdicht kunt maken, de luidsprekers van je telefoon kunt versterken en nog veel meer!

1. Kweek rozen uit stekken.
Dit is een goede tip voor het kweken van rozen uit stekken. Vóór het planten duwt u de onderkant van de stekken in kleine aardappelen. Vocht en voedingsstoffen in de aardappelen zullen de stekken toelaten om gezonde wortels te ontwikkelen.

2. Waterdichte schoenen.
Om je canvasschoenen in waterdichte te veranderen, heb je alleen maar bijenwas en een föhn nodig. Verspreid bijenwas over je schoenen. Gebruik vervolgens de föhn om de bijenwas te smelten totdat je het niet meer kunt zien. Voila! Je waterdichte schoenen zijn klaar!

3. Droog je kleding sneller.
Als je geen droger hebt en je kleren snel moet drogen, kun je dit alsjeblieft doen. Plaats je natte kleding op een droge handdoek. Rol de handdoek met het kledingstuk naar binnen. Pak het op en draai het zo strak mogelijk om het overtollige water eruit te persen. Nadat je het overtollige water hebt afgevoerd, hang je je kledingstuk aan een hanger om volledig te drogen.

4. Stinkende schoenen.
Als je slecht ruikende schoenen hebt, plaats dan een paar droge theezakjes in elke schoen om de geur te absorberen. Als je schoenen niet alleen stinken maar ook nat zijn, vul ze dan met een mengsel van rijst en bakpoeder en laat ze een paar dagen staan.

5. Strakke schoenen.
Als je nieuwe schoenen te strak aanvoelen, is dit een manier om ze uit te rekken. Stop in elke schoen natte krant zo strak als je kunt. Laat de schoenen drogen en verwijder de krant.

LEES VERDER OP DE VOLGENDE PAGINA!

Vorige1 van 4

Vond je dit filmpje leuk? Druk dan op like!

Reageren
(272 keer bekeken, waarvan 1 keer vandaag)

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.

Welkom Lieve Kijker!

Wij wensen je veel plezier op onze website en met het bekijken van de filmpjes. 🙂

Vriendelijke groet,
Team Yas