Jarenlang vroeg ik mij af waar dit gleufje precies voor bedoeld was. DIT is het geniale geheim erachter!


Voordat je begint met lezen, druk op like!

Dit is een standaard koffiemok van de IKEA. Iedereen kent het wel, of heeft het minstens een keer in zijn/haar leven gezien. Verder is er eigenlijk ook niets speciaals aan deze mok. Echter, aan de onderkant ervan vindt je een interessant detail. Het lijkt alsof er een klein stukje mist aan de onderkant, wat al snel neigt naar een productiefout.

ikea

Toen de foto online werd gezet werd er een hele hoop gespeculeerd over wat het precies zou kunnen zijn. Ik bedoel, het MOET dienen voor iets, toch? Sommigen zeggen dat het gat er zit zodat de mok niet kan vacuum zuigen op een bepaalt soort ondergrond, terwijl een andere partij dan weer zegt dat het bedoelt is als sigarettenhouder. Er zijn zelfs mensen die zeggen dat het bedoelt is om de warmte beter te kunnen verdelen. Maar zoek alsjeblieft niet verder, want wij hebben het antwoord! Dit is wat IKEA ons heeft vertelt.

“Het kleine detail aan de onderkant van de mok is bedoelt om het water weg te laten vloeien als je deze in de vaatwasmachine hebt gehad. Veel glazen hebben het niet, en dat laat altijd zo’n zooitje achter.

Wie had dat gedacht? Wat een fantastisch team heeft IKEA toch ook!
ikea1

Ik heb echt iets nieuws geleerd vandaag, wist jij dit al?

Vond je dit ook leuk? Deel dit dan met al je vrienden!

Vorige1 van 2

Vond je dit filmpje leuk? Druk dan op like!

Reageren
(42 keer bekeken, waarvan 1 keer vandaag)

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.

Welkom Lieve Kijker!

Wij wensen je veel plezier op onze website en met het bekijken van de filmpjes. 🙂

Vriendelijke groet,
Team Yas