Buren horen hond om hulp schreeuwen vanuit het ijswater – Wat zij doen laat mij in tranen achter.


Voordat je begint met lezen, druk op like!

Steeds vaker hoor je in het nieuws over dieren mishandeling. Gelukkig zijn er genoeg mensen die de dieren een goed huisje willen bieden, dat veilig is. Dit is het verhaal van een hond die heet Boo.

Boo is een klein beetje beroemd in zijn buurt, dit al vanaf pups zijnde. Hij is nu 13 jaar en is dus al aardig wat jaren bekend. Hij begroet iedereen in de wijk en de buren genieten altijd van zijn aanwezigheid. Maar op een nacht hoorden de buren vlakbij een meer, Boo huilen. Ze besefte dat hij vermist werd en schakelde hulp in. De buren zagen hem midden in het ijs vechten voor zijn leven. Niemand weet hoe Boo daar terecht is gekomen, en wat hij daar te zoeken had. Maar Boo die had dringend hulp nodig anders sterft hij.

De buren belde meteen hulp, en niet later was de brandweer gearriveerd. Ze maakte gebruik van een kleine boot, en hakte het ijs stuk voor stuk om er zo doorheen te komen. Langzaam aan kwamen de brandweerlieden eindelijk aan bij Boo. En toen ze hem te pakken hadden, was hij door het dolle heen. Iedereen was opgelucht en blij dat het naar omstandigheden goed ging met Boo. Als niemand dit had gezien dan was het verkeerd afgelopen. Gelukkig een happy end.

Bekijk de beelden in de volgende video:

Vond je dit filmpje leuk? Druk dan op like!

Reageren
(354 keer bekeken, waarvan 1 keer vandaag)

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.

Welkom Lieve Kijker!

Wij wensen je veel plezier op onze website en met het bekijken van de filmpjes. 🙂

Vriendelijke groet,
Team Yas